Michael Schumachers 7 titler

Michael Schumacher var og er en legende, som i dag veldig få vet hvordan det går med. Han skal angivelig leve, men er hardt skadet etter en skiulykke i 2013. Om vi noen gang får se ham tilbake som the Stig eller Formel-1-fører vites ikke. Men han står fortsatt med rekorden i antall verdensmesterskap. Karrieren begynte allerede i 1991 på høyeste nivå, og varte til 2012. Dette er Michaels formel 1 mesterhistorie fra start til slutt.

Verdensmester i 1994

1994 var et helt spesielt år. To av sportens største førere kjørte inn i døden, og igjen stod en kamp mellom Damon Hill og den tyske virtuosen. Til slutt vant Michael med ett fattig poeng. Han kjørte for konstruktøren Benetton-Renault.

Verdensmester i 1995

Dette var året han var regjerende mester og serien startet flott med flere serie også dette året. Sesongen ble avsluttet med tre seire og over 30 poengs forsprang på nummer to, Damon Hill. Han kjørte for laget Benetton-Renault.

Verdensmester i 2000

Etter fem års tørke vant Michael igjen hele serien. Han var nå Ferrari fører og vant med hjemmeseier både på Dino Enzo banen og i Tyskland Grand Prix, på den legendariske bilbanen Nürburgring.

Verdensmester i 2001

Med lillebror Ralf med i sirkuset vant Michael sitt fjerde mesterskap i 2001. Det ble hele 7 seire, blant annet en tøff batalje i Monaco Grand Prix med David Coulthard.

Verdensmester i 2002

I 2002 ble det så og si rent bord. Status ved slutt var 11 seire, 5 andreplasser og én tredjeplass. Han vant foran stallkamerat Rubens Barrichello, i sine flotte Scuderia Ferrari Marlboro.

Verdensmester i 2003

I 2003 var ikke ting like lett. Schumacher vant til slutt med 3 poeng foran Kimi Räikkönen, det nye talentet fra Finland. Flere nye førere begynte å vise seg fram med gode resultater.

Verdensmester i 2004

I 2004 tok Michael 13 seire og avsluttet sesongen med seier, 13 år og 11 måneder etter sin første seier i Formel-1.