Michael Schumachers private samling

Det er ikke lenge siden Formel 1-sportens ukronede konge fylte 50 år, og i den anledning ble det lansert en egen app dedikert til mannen og hans meritter. Dette virtuelle museet er et must for Formel 1-elskere, ettersom den lar deg utforske en haug med godbiter. De som husker Schumachers storhetstid vil få vekket nostalgiske følelser av det denne appen har å by på, da den inkluderer bilene og andre ting fra hans private samling.

Schumacher. The Official App

Enhver som digger motorsport vil kunne finne noe interessant her. Vi snakker racerbiler i 3D og tilhørende motorlyd, og bilene er fra både før og under karrièren hans (tilhørende 3D-briller kan bestilles fra appen). Slik kan bilene utforskes fra alle mulige vinkler, ved hjelp av rotering og zooming. I tillegg gir appen deg også en virtuell tur gjennom banen hvor Schumacher som ung lærte seg å kjøre racerbil.

Et videointervju fra 2013 er også å tilgjengelig på Schumacher. The Official App, hvor mannen svarer på spørsmål om hva som definerer en vinner, på en måte som skal inspirere unge og ambisiøse mennesker. Michael Schumacher har benyttet seg av ganske mange biler i løpet av karrièren, og appen byr på den eksakte historien til hver av dem. Detaljerte statistikker av mannens viktigste meritter og rekorder er også til stede.

Arven fra Schumacher

Schumacher. The Official App er en reise gjennom historien til Formel 1-sportens største legender, og er enkel og grei å laste ned. Appen linker også til emoji-appen Schumoji. Alle fortjenestene fra denne appen går til Keep Fighting Foundation, som er en non-profit organisasjon inspirert av Schumacher selv. Organisasjonen håper å ta lærdom av mannens positive energi og holdning i etterkant av skiulykken som gjorde Schumacher lam. De ønsker å spre budskapet om aldri å gi opp, og å fortsette å kjempe.